Moisilist Party – 5th Edition

Pe 17 octombrie 2008 a avut loc prima ediție MoisilistParty, ca urmare directă a euforiei ce a cuprins liceul imediat după lansarea Moisilist.com în septembrie 2008. Cu peste 200 de participanti, MoisilistParty a fost un succes inca de la inceput pentru ca a oferit liceanului o alternativă la  petrecerile scolărești standardizate așa cum sunt balurile. Un alt punct forte al acestui eveniment este faptul că se adresează cu puține excepții exclusiv elevilor LT Grigore Moisil Tulcea, reprezentând astfel un mediu favorabil întăririi comunității elevilor.

Iată că după trei ani și patru ediții, Moisilist Party ne așteaptă la ediția cu numărul 5, într-o nouă locație și cu organizatori noi care au datoria de a păstra ștacheta sus. Până acum echipa de organizare a gravitat în jurul lui Mishu, cel alături de care am înființat Moisilist.com și am organizat prima ediție. După retragerea mea, Mishu a colaborat cu Mădă B. și a făcut o treabă extraordinară, pentru că față de alte proiecte aflate într-un fel de moarte clinică așa cum este cazul ziarului Moisil-Zone, Moisilist.com și evenimentul MoisilistParty trăiesc pe picior mare.

Aștept, așadar, să retrăiesc experiența MoisilistParty, acum din altă perspectivă, și până pe 7 octombrie vizitați Moisilist.com și MParty @ Facebook.

Situl oficial al liceului are o pagină dedicată acestui eveniment: Moisilist party @ liceulmoisil.ro

 

4 gânduri despre „Moisilist Party – 5th Edition

 1. ciudaaaaaat!(unu vechi care crede k moisil zone e mai mult dekt cativa elevi plini d ei ...parerea mea zice:

  banuiesc k se actualizeaza siteu nu d cik nu exista liceulmoisil.ro

 2. ciudaaaaaat!(unu vechi care crede k moisil zone e mai mult dekt cativa elevi plini d ei ...parerea mea zice:

  si dupa generatia ta munteanu s a f***t tot liceul ala (si nu zic d performante cu care generatia mea si profesori de pe vremea aceea au dus liceul pe primul loc unde cei ce au urmat l-au mentinut si l au consolidat unde stiu k va ramane mult timp .)si de ce? din cauza oamenilor plini de ei care nu prea erau prin liceu si care azi sunt majoritari din pacate.aleeeeeeeeez moisil! de la oameni mai umili

 3. Catre cel vechi,

  Eu doar am încercat, pe cât am putut să promovez acțiunile liceului, în mod special cele în care am fost implicat. Mi se pare un gest de bun simț, atât timp cât am avut posibilitatea. Am scris despre evenimentele în care am fost implicat pentru că, implicat fiind, le-am cunoscut mai bine. Dat fiind faptul că este un blog personal, se poate ca la un moment dat sau altul, părerea mea (argumentată de fiecare dată) să nu fie pe placul tuturor. Până la urmă democrația înseamnă și asta: fiecare avem dreptul la păreri, dar avem și responsabilitatea unor argumente.

  Îmi pare rău dacă ceea ce am făcut și am scris te-a determinat să spui puțin ocolit despre mine că nu sunt nicidecum umil sau, mai bine, că sunt plin de mine, dar să știi că tot ce am făcut în cadrul liceului pentru liceu sau pentru comunitatea din acest liceu, am făcut cu dăriure, pornind de la Moisilist.com, MoisilistParty, Moisil-zone și până la reprezentarea liceului la olimpiade naționale sau diverse concursuri.

  În legătură cu diferențele dintre generații, sunt convins că, atât generația mea, cât și generația ta a făcut atât cat a putut pentru a ridica și mai ales a menține ștacheta. De asemenea, cred că și generațiile care urmează vor face același lucru și în plus, ele vor avea și mai multe unelte la îndemână pentru a face asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s