Ziua Absolvenților

Vineri, 27 mai 2011, la Teatrul Jean Bart a avut loc Festivitatea de Absolvire (numită și Ziua Absolvenților) a promotiei 2007-2011 a Liceului Teoretic Grigore Moisil Tulcea.

Ne aflăm într-un moment cu totul special, în care amintirile liceului se împletesc cu emoțiile unui nou început. Astăzi, mai mult ca oricând, ne aducem aminte cu nostalgie de primii pași făcuți pe drumul sinuos al adolescenței noastre, călăuziți fiind de grija neobosită a părinților și profesorilor noștri.

Prima poveste de dragoste, prieteniile adevărate, fiorii dinaintea tezelor, primul chiul, primul patru, emoțiile adolescentine, marile speranțe și marile dezamăgiri …. toate ne vor aduce aminte de anii liceului.

Am fost bucuroși ca în acești patru ani să reprezentăm cu mândrie numele liceului, să ajutăm la consolidarea prestigiului acestuia și să ne identificăm cu valorile promovate de acesta.

Promoția noastră, 2007-2011, s-a remarcat prin ceva special: unitatea de care am dat dovadă, modul în care am știut să ne respectăm între noi, dar și pe profesori și inițiativele lăudabile materializate prin muncă, pasiune și ambiție în proiecte precum: Moisilist.com, Pacea Verde, ziarul Moisil-Zone, sau Avocatul Elevului. Toate acestea ne reprezintă generația și ne-au învâțat să ne bucurăm de succes dar și să trecem cu fruntea sus peste momentele mai grele.

fragment din Cuvântul de început al Zilei Absolvenților.

4 gânduri despre „Ziua Absolvenților

  1. Cred că peste o săptămână am să primesc un set consistent de fotografii de la eveniment de o calitate superioarp celor pe care le am acum. Atunci am să pun și alte poze sugestive :D.

  2. Inca nu si nici nu prea stiu cand ar trebui sa vina desi initial am inteles ca in maxim doua saptamani de la festivitate. Oricum dvd-urile o sa ajunga intai la sefii de clasa si de aici la fiecare elev.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s